August 2022

15. aug, 2022

Plutselig bare måtte hekken klippes, og det ganske grundig! Nå står den der og er ganske så pjuskete stakkar. Og så måtte Ivar male klokketårnet på taket. Ikke så store malejobben, men litt knotete kan man si, og ikke helt trygt. Ellers gikk det på vanning og hagestell. Druehøsten blir beskjeden i år, men vannmelonen er ikke så verst. 1,3 kg er jeg fornøyd med.

14. aug, 2022

Har fått ny gitar av min snille samboer, så nå skal det bli liv i gamle viser fra ungdomstiden. Liten, hendig sak som er fin å ha med i bobilen. Dette blir gøy!

13. aug, 2022

På vei hjem fra Melsomvik stakk vi innom Anne Grethe i hennes bugnende kolonihageoase. For en fargeprakt, for en frodig plass! Ikke tvil om at den dama har grønne fingre, men det ligger mye arbeid bak også! Alltid hyggelig og veldig moro å være sammen med henne, og hun serverte nydelig lunsj til oss. Med meg hjem fikk jeg en diger gul squash og de vakreste blomster som nå pynter opp på stuebordet mitt.

13. aug, 2022

To deilige dager hos venner i Melsomvik. Flott tur over Melsom landbruksskole, gjennom Brunstadsenteret og bortom Trælsodden med innlagt badestopp. Etter en koselig kveld våknet vi til duggvått gress og spindelvev som funklet i morgensolen. Først nydelig frokost og etterpå gikk vi ned til Trælsodden og fant ei stille badevik. Vi har det såre godt!

9. aug, 2022

Vi har kost oss med småtrollene i kveld. Alltid morsomt å være sammen med de aktive jentene, og i kveld hadde vi ansvar for kveldsmat og legging, noe som ikke alltid er like lett. Wilma har funnet ut at bak gardinet er en fin plass for kveldens melketår.