August 2022

24. aug, 2022

Er så stolt av vannmelonene mine. Den minste på 1,3 kg smakte vi på på søndag. Så søt og saftig!!! Den største, som jeg ikke har veid, ga jeg til Dag og Anita. Den var for stor til å ha med på bobiltur🤣

21. aug, 2022

Og i dag ble Lilly døpt. Det ble en fin seremoni med nær familie. Lilly var litt skeptisk til at presten skulle ha vann på hodet hennes, men det ble ingen høylytte protester. Wilma så på og ruslet rundt fra det ene fanget til det andre. Utenfor kirken ville hun prøve å få Nini inn i boka si.

20. aug, 2022

Lilly skal døpes i morgen, og i dag var vi sammen med familie og venner til mor og far og feiret begivenheten på vakre Bogen i Sandefjord. Fint festpyntet lite lokale med nydelig utsikt, kos og aktiviteter i hagen og masse god mat, som Marius fikset fra Meny når kateringen han hadde bestilt fra plutselig ikke kunne levere fordi de hadde dobbeltbokka.

20. aug, 2022

Sommeren fortsetter med varme dager og vi koser oss med familie og venner her ute på øya. Milius kom på besøk med mamma og pappa mandag, så oldemor fikk kost litt med gullklumpen. Vi har plukket bjørnebær og på fredag fikk vi plutselig besøk av Nina og Hanne. Kjempekos!

15. aug, 2022

Plutselig bare måtte hekken klippes, og det ganske grundig! Nå står den der og er ganske så pjuskete stakkar. Og så måtte Ivar male klokketårnet på taket. Ikke så store malejobben, men litt knotete kan man si, og ikke helt trygt. Ellers gikk det på vanning og hagestell. Druehøsten blir beskjeden i år, men vannmelonen er ikke så verst. 1,3 kg er jeg fornøyd med.