Juli 2022

31. jul, 2022

Siste dagen i juli og første trilletur alene med Milius. Jeg tror vi koste oss begge to, han hadde i alle fall ikke tid til å sove den
drøye timen vi var ute.

28. jul, 2022

Farmor og Wilma øvde på gitar og ukulele i trappa, og Ivar delte ut is til varme, ivrige små.

28. jul, 2022

Besøk av barn og barnebarn er veldig moro! Farmors agurker falt i smak hos Lilly, Jenny og Marie fikk utfolde seg med maling og pensler i loftstua, grønnsaksbedene ble behørig vannet av Marie og Wilma mens fedrene slappet av på plenen, og Wilma fikk prøve det lyseblå Fantuskostymet som passet akkurat.

28. jul, 2022

Vi bråbestemte oss, spurte Kari om vi kunne komme, og plutselig satt vi i bilen på vei til Dynekilens paradis. Masse hyggelig prat og latter, litt grillmat, cava og rosévin og deretter noen timer på ryggen i Cliff. Kos i sola, bad, Karis deilige hjemmfixa krokanglasstrut, en liten gåtur og så hjem for å vanne i hagen. To deilige sommerdager!

25. jul, 2022

Elsker denne tiden! En rask tur oppi skogen i går kveld resulterte i et glass rørte villbringebær. I dag tok vi potetplanta som vokste opp blandt de vakre valmueblomstene på den gamle komposthaugen. Nesten 3 kg små, nydelige mandelpoteter! Og mens vi var ute før regnet kom, tok vi med oss et par agurker, noen gulrøtter og en diger reddik.