Juni 2022

30. jun, 2022

Tre fennikel og to isbergsalat. Litt varierende kvalitet, og en tigersnegle hadde forsynt seg grådig av det ene salathodet. Likevel, det er deilig å høste fra egen hage og eget drivhus.

29. jun, 2022

Besøk av Jenny og Marie er aldri kjedelig! I dag «slappet de av» i hengekøyene på terrassen, vi var hos reguleringstannlegen med Jenny, spiste is hos Roar i bua, badet på Bekkvika og koste oss med pizza og «champis» til kvelds. Eller, de syntes ikke «champisen» var noe god😁

28. jun, 2022

For en glede å kunne hente barnebarn i barnehagen som springer mot deg og kaster seg i armene dine og roper famoj! Heldige vi som har mulighet til å kose oss med de små fortrolige skapningene.

27. jun, 2022

Herlige dager hos Kari på Bråten. Varmt og godt, regn og torden. Tur til Dynestrand camping på den gamle kongeveien over fjellet og tilbake på gamle E6 fra 1923. Hengebroa over til Tordenskiold på Getholmen var endelig reparert, så den måtte vi selvfølgelig prøve. Med joggesko og uten regntøy ble vi våte som katter, men slik er nordisk sommer. Regncapen lå i bilen.

22. jun, 2022

Årets sommersamling på hytta i Ranvika. Litt småregn i går, men det satte ingen demper på kvelden. Vi koste oss m reker, bobler og vin + og masse hyggelig prat. I dag gikk vi langs strand og over fjell ned til Ula med innlagt bad underveis og is på brygga. Deretter letteste veien hjem.