Mai 2022

24. mai, 2022

Tror plantene storkoser seg i det nye drivhuset. Små agurkspirer kommer opp (har forsøkt to ganger tidliger inne på kjøkkenet!), fenikkel, salat, tomater, paprika, squash og meloner koser seg verre. Nå har jeg sådd purre og grønnkål og går spent og venter på små grønne spirer.

14. mai, 2022

Jeg har lovet å bake pavlova til 17.mai. Må prøve først om jeg får det til. De to første forsøkene gikk rett i søpla!

13. mai, 2022

66

Jeg fyller 66, men har ikke planlagt noe. Blir bedt til naboen som har verdens tøffeste flagg. Fennikelen vokser seg stor i drivhuset. Det er fullmåne, og vi stikker opp i skogen for å se den speiler seg i dammen.

3. mai, 2022

Endelig kunne jeg flytte tomater, squash, paprika, fennikel, isbergsalat og noen spinkle agurkplanter inn i det nye drivhuset. Håper de klarer seg gjennom natta selv om det mangler et par glassplater i taket.

3. mai, 2022

Rita, Ludvig og jeg på tur i uveisomt terreng. Stien forsvant, og vi måtte finne fram gjennom snar og kratt. Rita fikk blodige legger etter å ha tråklet seg gjennom et parti med bjørnebærkratt, nypebusker og tørre pinner. Kaprifolen er vakker når den blomstrer, lager fantastiske kunstverk i skogen, men er nok en pest og en plage for mange trær og busker.