April 2022

26. apr, 2022

Vi er «barnevakt» for Ludvig, og han må luftes. Kveldsturen legges via dammen der vi leter etter froske- og paddeegg. Eggene ligger i store klumper langs vannkanten, og jeg ser til og med en frosk som kikker opp gjennom slimet. Den lave sola speiler seg i den blikkstille vannflata, og borte i veien finner jeg vårens første løvetann.

24. apr, 2022

Jenny og Marie ble med farmor og Ivar hjem etter selskapet til Wilma. Vi har kost oss med diverse spill og leker inne, og litt aktiviteter ute. I går kveld ble det en liten sving opp i skogen for å se etter frosk og padder i dammen, og i dag gikk vi opp til aktivitetsparken på Haug der jentene virkelig fikk rørt på seg. Til og med vi gamle måtte prøve oss litt slik at vi kunne unne oss en is alle fire på veien hjem.

23. apr, 2022

Wilma har akkurat fylt to år, og familie og venner var innbudt til selskap. Mange gaver, masse god mat, koselig prat og mye moro med de små.

21. apr, 2022

Terrassen er vasket med høytrykksspyler, og diverse tomat-, fenikkel- og salatplanter har flyttet fra kjøkkenbenk eller vinduskarm og ut i plastkasser m lokk så de kan dekkes om natta. Så får vi bare se hvordan det går.

21. apr, 2022

En ny sovedress er i arbeid. Lilly skal få en deilig og varm dress å sove i når sommeren er over. Nå strikker jeg striper i restegarn av Drops Air mix. Spennende å se hvordan denne blir!