Mars 2022

28. mar, 2022

I dag ble det tur til Tønsberg med våre vegagjester. I sterk vind fra nordvest gikk vi over slottsfjellet, ned til byen og over Haugar ned til brygga. Lunsjen ble inntatt på hyggelige Grandgården Mat og vinhus.

26. mar, 2022

Fra Moutmarka til Torås Fort og tilbake. Vi fant blå og hvite blåveis og noen små hvitveis i skogkanten på veien mellom Grevikveien og Fortet. Vi tok en tur oppom Skåetangen lyskasterstilling ytterst på Skåetangen før vi var nede og så på det gamle Grepan Pensjonat. Nista spiste vi oppe ved kanonstilling 4 på Fortet.

23. mar, 2022

Endelig kom Marian og Roald nedover fra Vega. Vi utnytter det knallfine været til å rusle rundt på Hvasser. Mange av kyststiskiltene har av en eller annen grunn dessverre mistet logomerket sitt. Helt sør på øya finner vi mange spennende fjellformasjoner, og oppe på Tjønneberget er det fantastisk utsikt sørover havet mot Danmark.

21. mar, 2022

Jon har litt skau å ta av, og det blir litt ved. I dag var vi borte på gården og lødde litt ved i store sekker. Marius svingte øksa, og André kjørte klyveren på traktoren. Deilig med litt kroppsarbeid ute.

20. mar, 2022

Marie er blitt 7 år og feires av familie på begge sider hjemme hos pappa. Vi har spleiset på key board, og farfar og Ivar setter sammen stativet til instrumentet. Vi koser oss med pølser og hamburger, kaker og brus, kaffe og småprat.