Februar 2022

27. feb, 2022

Nå har jeg sett de lange, tynne spirene lide seg gjennom dagene i mager såjord lenge nok! Tok meg selv i nakken etter søndagsturen og dro fram potter og jord. Resultatet ble at kjøkkenbenken oversvømmes av potter med spinkle grønnsaksspirer som kjemper for å overleve. Får prøve å stelle pent med dem!

27. feb, 2022

Nydelig søndagssol lokker oss ut en liten tur. Orker ikke gå så langt, men det er mange fine steder like i nærheten. Vi finner en topp mellom Ottos vei og Engø gård, og her slår vi oss ned med kvikklunsj, kakao og kardemommeboller. Livet er herlig her på øya tross dystre, mørke skyer over østligere deler av Europa, men ikke helt lett å legge tunge tanker vekk likevel.

26. feb, 2022

Samme grunnmønster, en størrelse mindre og andre farger. Greie barnehageplagg til småjentene.

24. feb, 2022

Da er Wilmas restegarnsgenser ferdig. Det går unna på pinne nr 4,5! Garn Zafira fra Hobbii; 55% bomull, 27% ull og 18% acryl. Ikke det beste garnet å strikke av. Har ingen erfaring med det fra før.

23. feb, 2022

Fikk med mye restegarn fra Kristiane på mandag. Prøver meg på en genser til Wilma. En grunnoppskrift, og så blir mønsteret til underveis. Coronaen er kommet i hus, Ivar har testet positivt, så da er det vel bare å ta det m ro noen dager.