Januar 2022

18. jan, 2022

Den absolutt flotteste tiden på dagen nå er når sola er i ferd med å forsvinne for kvelden. Da kan vi oppleve de vakreste fargespill, helt til å miste pusten av. Vi fikk skikkelig uttelling på vår vandring over Hønsø i ettermiddag.

17. jan, 2022

Liten luftetur i vakkert vintervær. Sola leker med de papirtynne lønnebladene og får dem til å skinne som var de av gull.

16. jan, 2022

Hyggelig, lærerikt og spennende besøk av Nina. Hun hadde med røkt hvalkjøtt og det var veldig godt! Ivar fikk litt pianoundervisning, vi sang og spilte, og det ble til og med et iskaldt bad på søndagsmorgenen🥶

14. jan, 2022

Kveldhimmel med en liten måne rett over hengestolen. Jeg har fått meg ny iPhone og går amok blant fantastiske motiver i kveldslyset.

14. jan, 2022

Vi hadde planlagt en lang tur i det flotte vinterværet i dag. Vårlige temperaturer og regn hadde sørget for at snøen var borte og stiene var bare, - trodde vi. Stiene var ikke bare! Issvuller og suveren skøyteis dekket de fleste stier, så det beste var å gå på vei. Turen ble derfor kortere enn planlagt i km, men vi var ikke hjemme før solen for lengst hadde gått ned.