Januar 2022

31. jan, 2022

Da er jeg igang med våronna. Det blir spennende å se hva som spirer. De fleste frøene har jeg tørket selv. Det var blikkstille i Grimestadbukta i kveld. Stille etter stormen.

30. jan, 2022

Super helg. Besøk av fire barnebarn, to barn, ei svigerdatter og ei venninne! Mye aktivitet og kos. Nina lærte Jenny å stå i bro, og Marie øvde på pianoet. Søndagen ble det tid til en liten tur over Slottsfjellet. Nina hadde aldri vært der før. Det var ekstremt høyvann som åt seg innover Ihlene.

26. jan, 2022

Endelig ble vi kvitt monstersofaen vår! Den sofaen som vi kjøpte rett før vi bestemte oss for å flytte fra det nye, store huset på Ilebrekke. Sofaen har aldri passet her i vår lille stue, og nå fikk vi bestemt oss for at nok er nok. Vi har fått plass i stua!!,

25. jan, 2022

Utrolig deilig m sol og vindstille. Matrast på bukkeliodden og liten pause i Glennekilen før siste etappe over til Sandbekk og hjem.

25. jan, 2022

I dag var vi bare tre, men vi hadde en deilig tur i fantastisk vær. Vi valgte å gå fra Fergeodden og ned til Ålebråtan for å få mest mulig utbytte av den strålende vintersolen. Vinden var totalt fraværende, luften var passe frisk og vi nøt å være ute i bevegelse. Matstopp på Bukkeliodden og Svelvikstranda, og siste etappe gikk fra Svelvik via Sandbekk og Haug. Hele turen varte 4,5 t og vi gikk nesten 11km.