Årets siste måned

31. des, 2021

Etter en hyggelig kveld med god mat og kos er vi klare for å se fyrverkeriet rundt oss og til å dele en flaske champagne. Takk for det gamle året!

30. des, 2021

Skulle jo ha en pause etter all julegavestrikkinga, men plutselig ble det bare et par votter av restegarn til mannen i huset. Ble ganske fornøyd med fargevalg og mønster.

28. des, 2021

Det er jo fint med litt snø da! Alt blir mye lysere, men det behøver ikke å komme så store mengder av den. Litt akesnø er OK. Det må ikke bli mer enn at jeg kan gå fottur i skogen!

27. des, 2021

Jon, jentene og jeg på tur med pinnebrød, kakao, saft og gullpenger i sekken. Først opp til dammen for å prøve isen, så videre til grillplassen. Det er mye å se underveis i skogen, men vi kommer omsider fram til stedet der vi får stekt pinnebrødet. Godt m en rast før Jenny og Marie må hjelpe oss å finne veien tilbake til det gule farmorhuset.

25. des, 2021

Må jo bare utnytte de få soltimene vi har nå på den mørkeste vinteren! Helt fantastisk å kunne gå på Hønsø og Medø og nyte synet av en blikkstille fjord under oss. Kan det bli bedre?