Søndagstur på Hvasser. Fantastisk høstvær med skyfri, klar og knallblå himmel, nesten vindstille og deilig temperatur. Vi møter Draugen på Sønstegård når vi koser oss med nista. Han stikker opp av vannet og soler seg bare noen armlengder unna. Og sivet i motlys......

For en morgen! Full fart i hvalfangstmonumentet og frokost fra Maison Grabot

Fredag 15. okt.

Vi våkner til en strålende klar oktoberdag. Sola skinner gjennom løvet på trærne som skiller P-plassen og veien. I rundkjøringen spruter vannet ivrig rundt hvalfangermonumentet, og vi rusler nordover på jakt etter konditoriet Maison Grabot. Vel framme velger vi ut noen godbiter som vi nyter i bilen før vi setter nesa hjemover til øya vår.

Vært på nydelig konsert; Henriette synger Cohen, i Sandefjord. Fantastisk malerier på støyskjerm !

Færder farvel❤️

Willebassa på tur med fajmoj😍

Vi er blitt «onkel» og «tante» til denne herlige vesle krabaten😍

Tirsdagsdamene er på tur igjen. Denne gangen stolpejakt på Solvang. I skogen ved Månedammen ble vi overfalt av regn, og vi fant blomkålsopp! Dagen ble avsluttet hjemme med nydelig rødvin og bønnechili med chips.

Jo mer vi rydder i hagen, jo verre blir det🤣🤣

Lørdag og oppholdsvær! Til og med sol! Og vi bråbestemmer oss for å rydde i uteboden og hagen. Skikkelig sjau. Boden blir romslig igjen, og vi stabler ting som skal kastes ute. Vi tømmer kjøkkenhagen, høster gulrøtter og purre og plukker ned de siste restene etter drivhuset. Til og med syklene får vask og stell!