Blogg

3. sep, 2021

Tre damer på fottur fra Budal/Langvika, via Barkevika, Eidene og Moutmarka til Verdens ende der det ble et deilig bad. Mye fint å se underveis, bl a vakre fargespill på blankskurte svaberg og den såkalte Italienske porten ved Treidene. Litt synd at Friarealskiltet ved badeplassen er revet ned og godt gjemt i buskaset. For anledningen fant jeg det fram.

31. aug, 2021

Ventetiden er over! Jeg er blitt farmor for fjerde gang, og nå er jeg farmor til fire flotte jenter! - og Mr Fox tar jobben sin alvorlig fra dag 1!

31. aug, 2021

Sommeren fortsetter, og rett før varsel om vanningsstopp kom, hadde jeg rukket å gi tørre planter både inne og ute en solid dusj. De små hvite rosene i fjellsprekken har kommet med noen vannvittig lekre nyper! Sjekk den fargen! Vinduene på østsiden av huset får nymalte vindussprosser.

31. aug, 2021

Endelig ble det tid for å vaske klokketårnet på huset! En skummel jobb, synes jeg, men Ivar er ikke høyderedd. Jeg holdt meg på bakken og spadde opp mer bed til hortensiaene og prøvde å klippe ned en syrinbusk som er blitt for stor. Digre geitehamser stoppet meg i jobben før jeg ble ferdig😬

27. aug, 2021

Etter en natt i stekeovnen på 60 grader, med olivenolje, salt, timian og oregano, voila! Og veldig gode!