Blogg

18. apr, 2021

I dag har det vært sommertemperaturer. Etter et par timer i solen m lydbok i øret, ble det en deilig tur ut på Hønsø. Blikkstille vann og både bjørk og rogn med lysgrønne små blader.

18. apr, 2021

Lille Wilma fyller et år om noen få dager, og det feires med grillpølser og kaker og nærmeste familie i god avstand ute på terrassen. Gaver er ikke så morsomt ennå, men farmors solbriller er ganske spennende🤣😍

17. apr, 2021

Minidugnad på fyret; All tapeten på brannmuren skal vekk, og jeg gyver løs med dødsforakt. Det blir en tøff kamp, og få m2/t. Hva gjør man når senga er for lang for rommet? Fram m drill og sag, og vips er den akkurat passe!

15. apr, 2021

I dag gikk turen sørover øya til Den italienske porten ved Treidene. Her testet vi ut den nye bærbare bålpanna vår. Helt genial! Pølsene smake perfekt, bålet brant lystig og det var enkelt å demontere og pakke ned igjen. Denne vil nok bli mye brukt.

14. apr, 2021

Vi må jo benytte oss av det fine vårværet, så i dag tok vi fram syklene og trådde i vei mot Hvasser. Her bugnet det av blåveis i løvskogen, og sola varmet deilig ved bålplassen helt sør på øya. Lufta er fortsatt kjølig, så det er lurt å ha på nok klær.