31. mar, 2021

I disse tider da vi ikke kan samles og ha det koselig hjemme, er det deilig at vi kan møtes med god avstand ute. Vi hadde en flott tur på sykkel gjennom skogen på sølete stier, over kloppen ved Eidene og på fine grusveier på øya vår.

30. mar, 2021

Når farmor ikke får kjøpt påskeegg i tide må hun finne på noe. To og to cappuccinobokser tapes sammen, males og vipps har vi to «påskeegg»!

29. mar, 2021

Etter et høyst nødvendig ærend i Tønsber, tok jeg veien over Møllebakken tilbake til bilen. Vakre Villa Møllebakken vekker mange minner fra barndommen da lykken var å rusle rundt inne på biblioteket å velge ut bøker jeg kunne låne med meg hjem. Nedenfor villaen er Romulus og Remus som alltid evig opptatt med å drikke melk fra ulvetispa.

28. mar, 2021

Da er vi klare for påske her på øya også. Duftsjasminen har fått små egg og kyllinger på sine tynne greiner, men i år er det dessverre ingen leken nabokatt som kan glede seg over de spennende fargeklattene.

28. mar, 2021

Det er så mye fint å se når man legger veien til butikken i en sløyfe gjennom skogen. Her har vi funnet ei flott, gammal fegate der mosegrodde steingjerder rammer inn veien der kveget skulle gå. Øya vår er full av gamle steingjerder, mer eller mindre mosegrodde og tæret av tidens tann. Disse er med på å gi Tjøme sitt særpreg og burde bevares bedre!