Blogg

15. jan, 2021

Heldigvis ikke covid, men feber til og fra, hoste så kroppen holder på å riste i stykker og omtrent totalt fravær av stemme! Ikke veldig moro. Ikke mulig å besøke legen heller, bare la det stå til, holde seg inne og ta livet med ro mellom hostekulene. Får strikke litt når formen er grei nok. Snart er det bare et erme igjen før islenderen er ferdig.

8. jan, 2021

I disse tider er det skummelt å bli forkjølet! Tenk om det er Korona! Men så skjedde det da. Etter nyttårsbad og fottur i kald og våt vintersnø med våte og kalde fjellstøvler endte jeg på sofaen med hodepine, sår hals, feber og hoste. Nå er det min tur! Teste? Må vel det. Vi har jo ikke vært helt alene i romjula! Torsdagen bestiller vi time begge to. Feberen min er gått ned, men jeg hoster i ett sett. Ikke tørrhoste, men slimhoste. Klokken 12:07 står vi klare utenfor testlokalet. Vi kjører bobil, siden det er den eneste bilen vi har, og ser at her er det kanskje litt lavt i porten! Vi blir vinket forsiktig innover, de tror det vil gå bra, men nei. Vi er jo ekstra høye med kajakkstativene også. Det tas ingen sjanser. Vi må rygge tilbake, noe som betyr at bilene bak oss også må gjøre det. Gulp! Nå vil sikkert noen bli grinete, men nei da. Alle er hyggelige, så vi kommer ut, parkerer bilen og går inn. Testen går fort, men det er ekkelt. Nå er det bare å dra hjem å vente på resultatet.

Godt at det finnes strikketøy når dagene må tilbringes inne og hjernen er litt lam av feber. Eldstesønnen har bestilt islender med telemarkskiløper på! Da må moder’n bruke hodet litt og prøve å lage en figur som duger. Sønnen er fornøyd, så da er det bare å strikke i vei videre. 

3. jan, 2021

Hjemtur via skogen mellom Mågerødveien og Østveien. Solen takker snart for seg og sender noen lave, gylne stråler inn mellom granleggene. For en fantastisk dag!

3. jan, 2021

Deilig tur med gode venner. Bålkos med ostesmørbrød på Ødegården friluftsområde. 2021 lover godt!

2. jan, 2021

Storfamilien på tur i perfekt snømannsnø! Og sammen fikk vi laget et skulpturlandskap med Akersvannet som bakteppe.