31. des, 2020

Det er siste dagen i 2020, det er snødrev i lufta, men det legger seg ikke på bakken. Og vi skal ut å bade. Vi pakker ned kakao, gløgg og krumkaker i bilen og henter Rita. Så bærer det ut til Svelvikstranda hvor et kaldt, forfriskende bad blir etterfulgt av kranskake, jägermeister m m. Så er det hjem for å rigge til nyttårsfeiring!

30. des, 2020

Det er kun tre dager igjen av det herrens år 2020, et år vi aldri kommer til å glemme, og et år der vi har kjent på tap av vår vanlige frihet til å kunne bevege oss hvor vi vil sammen med hvem vi vil. Som pensjonister føler vi oss likevel priviligert og føler med alle de som virkelig har fått kjenne dette året på kroppen. Vi har tross alt mulighet til å bevege oss i naturen her på øya og besøke steder på tider der det ellers er lite trafikk. Denne tredjer siste kvelden i året er vi invitert inn til en venninne på Lørenskog på mitt livs første rakfisklag. Det blir en hyggelig kveld med deilig mat, godt drikke og veldig hyggelig selskap. vi har bobil, så vi kunne overnatte, og på årets nest siste dag tok vår venninne, Nina, oss med på en spennende tur i sine omgivelser.

30. des, 2020

Skal man bevege seg litt utenfor øya er det lurt, og også påbudt mange steder, å bruke munnbind. Selv om vi var åtte stykker i kinosalen på Lørenskog Hus.

30. des, 2020

Munnbindene er på og vi er klare for en visitt på vakre ærverdige Losby Gods

30. des, 2020

Bordet er dekket og ilden spraker i peisen. Klart for afternoon tea på Losby Gods.