30. nov, 2020

Vi henter granbar i skogen og tar middagen ute sammen med sønn og barnebarn. Så er det bare å dra hjem og pynte til jul.

25. nov, 2020

Jentegruppa ute på nok en tirsdagstur. Denne dagen ble det Rakkåsstien på Eik, Maier arena og café Abraham. Været var litt usikkert, men det stopper ikke oss. Fine stier og veier å gå på, noen kjente å slå av en prat med, rast i/ved et nedlagt drivhus, noen runder rundt banen på Maier arene med skøyter på beina for første gang på i alle fall ti år, og det uten fall!!! og til slutt kardemommesnurr og tørstedrikke på koselige Abraham i Tønsberg. Kan det bli bedre? 

25. nov, 2020

Tid for en rast, og mat smaker alltid godt ute i trivelige omgivelser.

20. nov, 2020

Litt småtteri før frosten får overtaket.

20. nov, 2020

Høstsol og kuldegrader. Vi skal endelig få raket sammen og kjørt vekk haugene av digert løv fra blodlønna på nabotomta. Det blir noen lass, og så ser det så ryddig ut etterpå. Mye løv har lagt seg til ro i snøballbærhekken, og de får ligge i fred.

Når frosten har sluppet taket i jorda i plantekassa kan jeg dra opp ei gulrot og to purrer. Kjøkkenhagens aller siste bidrag til husholdningen. Ikke imponerende store, men likevel....🤣