18. aug, 2020

Konsert med Wannarock i Holmestrand.

Det er lørdag, det er varmt, og vi skal til Holmestrand på konsert. Wannarock spiller på Bryggekanten, og det vil vi ha med oss. Billetter er bestilt for flere uker siden, og vi har gledet oss lenge til å oppleve dem igjen. De viser slik spilleglede at det er smittsomt. 

Vi er ute i god tid for vi vil ha plass til bobilen på gjestehavna. Når vi kommer er det allerede ganske fullt, men vi er så heldige at vi får plass helt ytterst på moloen. Her parkerer vi vår vesle citybobil blandt alle de store bobilene med og uten dobbel boogie. Det er mange timer til konsertstart, og vi er sultne, så vi rusler langs bryggene inn til en pizzarestaurant der vi får god og enkel mat og deilig, kald øl. 

Kvelden kommer, og vi finner plass på Bryggekanten. Vi er så heldige å få vekslet noen ord med vokalistene Kajsa og Monica, som jeg har sunget i kor med tidligere. De har startet bandet sammen med Monicas kjæreste og tre andre gutter i alderen 29 til 71. En flott gjeng som virkelig kan sine ting. Alle imponerer på hvert sitt felt, og de to unge, dyktige gitaristene spiller på både sjarme og gitarstrenger. Stor stemning og masse bra musikk! Vi nyter rocken, sommerkvelden, stemningen og et glass rødvin. 

Det er deilig å rusle tilbake i den stille natten og se båter og lys speile seg i vannet. Cliff tar imot oss, og snart kan vi krype ned under dyna og kikke ut på byen på andre siden av havna. I morgen blir det hjemreise. Fint med bobil når man skal ut og kanskje ta et glass vin.