10. jul, 2020

Hyttetur på Blefjell.

Vi ble invitert på hytta til Ivars søster og mann, og bråbestemte oss for å la hagen greie seg selv noen dager. Været skulle ikke være så bra, så da burde det gå greit. Endelig skulle vi komme på fjellet! Cliff ble pakket så vi kunne dra rett på konsert i Sandefjord på torsdagskvelden. 

Tirsdag morgen kl 8 hadde jeg tannlegetime i Tønsberg, og klokken ringte halv seks så vi skulle rekke alt vi måtte gjøre før vi dro. Det måtte vannes godt i drivhuset og squah, gullrøtter, sukkererter, sellerirot og løk måtte også få litt selv om de står ute. Ikke godt å vite om det vil komme regn.

Det var deilig med et par dager på fjellet. Flott å være på hyttetur og sove i egen bil. Dagene ble fylt med turer, hyggelig selskap, mye prat, god mat og litt godt å drikke, rotur på vannet og testing av fiskelykke. Fisken spratt, men det ble ikke noe napp.

Torsdag dro vi hjemom og vannet grønnsakene og høstet inn de største squashene før vi kjørte videre til Sandefjord for å oppleve Ingrid Bjørnov på Kurbadet. Planen var å overnatte i bobilen, men bobilplassen var full, ikke noe sjokk akkurat. Vi parkerte på vanlig p-plass og sto der over natta. Mye billigere og helt greit.