Gartnær’n

21. jul, 2020

Da var genseren ferdig strikket. Mangler bare glidelåsen i halsen. Men den blei dessverre litt for liten til gubbenđŸ˜©

20. jul, 2020

Jommen var det noen knoller under det spinkle riset!

20. jul, 2020

Litt ujevn størrelse, som et resultat på ulike vekstvilkårđŸ€Ș

18. jul, 2020

Jeg hadde funnet på facebook at det skulle være historisk vandring ved Bærums Verk kl 12:00 til 13:00 lørdag 18.7., og den ville jeg veldig gjerne delta på. Derfor meldte jeg oss på, fikk bekreftet plass, og kl 09:02 kjørte vi ut fra gårdsplassen på øya. Været var ikke helt som vi ønsket, og verre skulle det bli, men vi hadde pakket for en mulig overnatting. Må jo være optimist!

Det var nesten tomt på parkeringsplassen da vi svingte ned mot elva Lomma ved Bærums Verk. Ennå var det nesten en time til omvisningen startet, så vi fikk i oss dagens frokost før vi gikk ut for å se oss om og finne stedet der vi skulle møte opp. Jeg har vært her et par ganger før, men for Ivar var alt nytt. Og her er det virkelig mye fint å se på! Mange kunstnerverksteder, gallerier, spennende butikker, museum og vakre bygninger. Stedet har også en spennende historie, som vi fikk lære mye om av den kunnskapsrike og engasjerte guiden som tok oss med rundt på området. Et besøk her anbefales på det varmeste.

Dessverre ble det ingen overnatting denne gangen. Regnet tok til i styrke, og værmeldingen lovet ingen bedring i nær framtid. Litt motvillig pakket vi ned alt løst inne i bilen, forlot Bærums Verk og satte kursen mot Tjøme igjen. Men vi skal tilbake om ikke så lenge. Desember er flott her, det vet jeg fra før.

18. jul, 2020

Her bodde arbeiderne ved verket. Tre familier i hvert hus, dvs, bak døra og et vindu på hver side av den!